1815: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké min:1815
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1815年)
c (Bot: Nambahaké min:1815)
[[mhr:1815]]
[[mi:1815]]
[[min:1815]]
[[mk:1815]]
[[mr:इ.स. १८१५]]
32.744

besutan