3: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké min:3
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah rue:3 dadi rue:3 рік)
c (Bot: Nambahaké min:3)
[[lv:3. gads]]
[[mg:3]]
[[min:3]]
[[mk:3]]
[[mr:इ.स. ३]]
32.744

besutan