1841: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké min:1841
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1841年)
c (Bot: Nambahaké min:1841)
[[mhr:1841]]
[[mi:1841]]
[[min:1841]]
[[mk:1841]]
[[mr:इ.स. १८४१]]
32.744

besutan