1845: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké min:1845
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1845年)
c (Bot: Nambahaké min:1845)
[[mhr:1845]]
[[mi:1845]]
[[min:1845]]
[[mk:1845]]
[[mr:इ.स. १८४५]]
32.744

besutan