Manila: Béda antara owahan

15 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké diq:Manila (deleted)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ast:Manila)
c (Bot: Nyingkiraké diq:Manila (deleted))
[[da:Manila]]
[[de:Manila]]
[[diq:Manila]]
[[el:Μανίλα]]
[[en:Manila]]
32.744

besutan