1882: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké min:1882
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1882年)
c (Bot: Nambahaké min:1882)
[[mhr:1882]]
[[mi:1882]]
[[min:1882]]
[[mk:1882]]
[[mr:इ.स. १८८२]]
32.744

besutan