3: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké frr:3
c (Bot: Nambahaké min:3)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké frr:3)
[[fr:3]]
[[frp:3]]
[[frr:3]]
[[fy:3]]
[[ga:3]]
60.762

besutan