Aktuator Tenaga Pneumatik: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké tr:Pnömatik aktüatör
c (Bot: Nambahaké tr:Pnömatik aktüatör)
[[pl:Siłownik pneumatyczny]]
[[ru:Пневматический привод]]
[[tr:Pnömatik aktüatör]]
[[uk:Пневмопривод]]
32.744

besutan