1775: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké min:1775
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1775年)
c (Bot: Nambahaké min:1775)
[[mhr:1775]]
[[mi:1775]]
[[min:1775]]
[[mk:1775]]
[[mr:इ.स. १७७५]]
32.744

besutan