Perdu: Béda antara owahan

103 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{Inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
 
'''Perdu''' utawa Semak yaiku salah sawijining tandhuran kayu kang dibedhakake karo wit biasane amerga pange akeh lan dhuwure luwih endhep, biasane kurang saka 5-6 meter. Akeh tandhuran kang arupa wit utawa perdu gumantung saka kahanan tukule. Umume perdu duwe oyot tunggang lan urip nggerombol luwih sawit, pang, lan godhonge tukul nggerombol.
 
 
==Cathetan Suku==
1.047

besutan