1799: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké min:1799
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké kv:1799 во)
c (Bot: Nambahaké min:1799)
[[mhr:1799]]
[[mi:1799]]
[[min:1799]]
[[mk:1799]]
[[mr:इ.स. १७९९]]
32.744

besutan