1791: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké min:1791
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1791年)
c (Bot: Nambahaké min:1791)
[[mhr:1791]]
[[mi:1791]]
[[min:1791]]
[[mk:1791]]
[[mr:इ.स. १७९१]]
32.744

besutan