Perdu: Béda antara owahan

751 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
 
 
==Perdu mawa Wujud Struktural Botani==
==Cathetan Suku==
Ana ing ilmu botani lan ekologi, perdu luwih khusus digunakake kanggo nggambarake struktur fisik tartemtu utawa wujud tandhuran kayu kang dhuwure kurang saka 8 meter.
 
Tuladhane, sistem deskriptif kang kajupuk ing Australia adhedasar ing karakteristik struktural miturut tukule lan wujude, ditambah dhuwur lan cacahe godhong kang nutup lapisan paling dhuwur utawa spesies dominan.
 
Kanggo semak 2-8 meter dhuwure wujud strukturak bisa dikelompokake kaya ing ngisor iki:
Godhong rungkut nutup (70-100%):
* Godhong rungkut nutup (70-100%)- Katutu-gosok
* tengahe sedeng godhong panutup (30-70%)-buka-gosok
* godhong jarang nutup (10-30%)-perdu dhuwur
* Arang nutup (<10%)-semak dhuwur kabuka
==Cathetan Suku==
[[Ketegori:Tandhuran]]
 
[[af:Struik]]
1.047

besutan