1777: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké min:1777
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1777年)
c (Bot: Nambahaké min:1777)
[[mhr:1777]]
[[mi:1777]]
[[min:1777]]
[[mk:1777]]
[[mr:इ.स. १७७७]]
32.744

besutan