1808: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké min:1808
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1808年)
c (Bot: Nambahaké min:1808)
[[mhr:1808]]
[[mi:1808]]
[[min:1808]]
[[mk:1808]]
[[mr:इ.स. १८०८]]
32.744

besutan