Septuaginta: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Nambahaké tl:Septuagint)
'''Septuaginta''' tegesé 70 ing [[basa Yunani]] utawa mulané sok-sokan ditulis LXX iku kitab [[Prajanjian Lawas]] versi [[basa Yunani]] sing digawé (alihbasa) kurang luwih rong [[abad]] sadhurungé [[Masehi]]. Pretalané iku sing nggawé ana [[70]] wong ing [[Alexandria]], [[Mesir]].
 
{{stub}}