Kutha Tanjungpinang: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké tl:Tanjungpinang
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké ru:Танджунг-Пинанг)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké tl:Tanjungpinang)
[[ru:Танджунг-Пинанг]]
[[sv:Tanjungpinang]]
[[tl:Tanjungpinang]]
[[vi:Tanjung Pinang]]
[[war:Tanjung Pinang]]
3.733

besutan