Wos: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  12 taun kepungkur
c
Beras dipun-alihaken menyang Wos: artikelipun mawi basa krama
c (+ms)
c (Beras dipun-alihaken menyang Wos: artikelipun mawi basa krama)