Wos: Béda antara owahan

37 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
c (Beras dipun-alihaken menyang Wos: artikelipun mawi basa krama)
{{commons|Rice}}
{{Artikel Dhasar}}
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
 
[[id:Beras]]