Kacamatan: Béda antara owahan

43 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
c
Tidak ada ringkasan suntingan
 
==Liyane==
Istilah "Kecamatan" iki neng provinsi [[Nanggroe Aceh Darussalam]] diarani "Sagoe Cut". Banjur ing Tanah Papua diaranai "Distrik".
 
==Uga Pirsani==