1946: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké zea:1946
c (r2.7.2) (bot Menambah: min:1946)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké zea:1946)
[[yi:1946]]
[[yo:1946]]
[[zea:1946]]
[[zh:1946年]]
[[zh-min-nan:1946 nî]]
5.694

besutan