Boyzone: Béda antara owahan

953 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
Sunting Boyzone malih
c (r2.5.4) (Bot: Ngowah ka:ბოიზონი dadi ka:Boyzone)
(Sunting Boyzone malih)
[[Gambar: Boyzone_2012.jpg|thumb|200px|Boyzone rikala 2012]]
}}
'''Boyzone''' yaiku [[boy band]] ingkang asale saka [[Republik Irlandia|Irlandia]] kagungan anggota [[Keith Duffy]], [[Mikey Graham]], [[Ronan Keating]], [[Shane Lynch]], lan [[Stephen Gately]].<ref>{{cite news| url=http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1022135/Boyzone-buff-Irish-boy-band-reveal-toned-bodies-reunion-gig.html | location=London | work=Daily Mail | first=Emily | last=Sheridan | title=Boyzone in the buff: Irish boy band reveal their toned bodies at reunion gig | date=4 Oktober 2012}}</ref> Didamel rikala taun [[1993]], uga saged laris lagune ing lan suksés ing nagari [[Republik Irlandia|Irlandia]], [[Britania Raya]], lan uga [[Asia]] sagèd suksés sekawan ''single'' juara nalika taun [[1996]] lan [[1999]] in [[Ingris]]<ref>"[http://www3.take40.com/news/16817/boyzone-to-hook-up-with-mark-ronson Boyzone To Hook Up With Mark Ronson]". ''[[Take 40 Australia|Take 40]]''. 17 Februari 2013. Retrieved on 27 Januari 2010.</ref>. Sabanjure kosong nganthi 7 taun, Boyzone dadi reuni rakala taun [[2008]]. Setaun sabanjure reuni, [[Stephen Gately]] budhal saka Boyzone, dheweke pejah ing taun 2009. <ref name="gately">{{id}}[http://www.kapanlagi.com/showbiz/hollywood/stephen-gately-meninggal-akibat-tersedak-muntahan.html] dipununduh tanggal 4 Oktober 2012</ref>
[[Gambar: Ronan-Keating-2012.jpg|thumb|200px|Ronan Keating]]
[[Gambar: Keith-Duffy-2012.jpg|thumb|200px|Keith Duffy]]
[[Gambar: Shane_Lynch.jpg|thumb|200px|Shane Lynch]]
[[Gambar: Mikey_Graham.jpg|thumb|200px|Mikey Graham]]
[[Gambar: Stephen-Gately-2009.jpg|thumb|200px|Almarhum Stephen Gately]]<ref>{{cite news | url=http://news.bbc.co.uk/newsbeat/hi/entertainment/newsid_7724000/7724426.stm | title=Boyzone iku Gay | publisher=BBC | date=12 November 2008 | accessdate=17 Februari 2013}}</ref>
 
'''Ulang taun''' ingkang kaping 20 taune Boyzone badhe dipengeti nalika tur taun 2013. Ora namung tur, Boyzone uga badhe lajeng damel album asmane tasih dirahasiake<ref>http://www.express.co.uk/posts/view/331208/Boyzone-planning-20th-anniversary-album-and-tour</ref>
. Shane Lynch nalika dawawancara sabanjure ngisi acara ing stasiun tivi [[ITV1]] inggih ngleresake rencana badhe damel album iku <ref>[http://www.itv.com/loosewomen/celebrity-guests/shane-lynch-interview/ Loose Women - ITV<!-- Bot generated title -->]</ref>.
 
== Diskografi ==
 
=== Album ===
==== Studio Album Studio ====
* ''[[Said and Done]]'' (August 21, Agustus 1995) #1 UK
* ''[[A Different Beat]]'' (December 1, Desember 1996) #1 UK
* ''[[Where We Belong]]'' (May 25, Mei 1998) #1 UK, #167 US
* ''[[Brother (Boyzone album)|Brother]]'' (March 8, Maret 2010) #1 UK
* ''[[TBA]] (2013)
 
==== Compilation Album ====
==== Album Kompilasi ====
* ''[[By Request]]'' (May 31, 1999) #1 UK
* ''[[BackBy Again... No Matter WhatRequest]]'' (October31 13,Mei 20081999) #41 UK, #30 AUS
* ''[[Back Again... No Matter What]]'' (13 Oktober 2008) #4 UK, #30 AUS
 
=== Single ===
 
[[Kategori:Grup musik Republik Irlandia]]
[[Kategori:Grup Musik Pop]]
 
{{Link FA|fi}}
3.421

besutan