2012: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké min:2012
c (Bot: Nyingkiraké ky:2012-жыл (deleted))
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké min:2012)
[[mhr:2012]]
[[mi:2012]]
[[min:2012]]
[[mk:2012]]
[[ml:2012]]
60.800

besutan