Beijing: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ie:Beijing
c (Bot: Nyingkiraké diq:Pekin (deleted))
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ie:Beijing)
[[ia:Beijing]]
[[id:Beijing]]
[[ie:Beijing]]
[[ilo:Beijing]]
[[io:Beijing]]
60.647

besutan