Kutha Majakerta: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké fa:موجوکرتو
c (bot Menambah: zh:莫佐克托)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké fa:موجوکرتو)
[[af:Mojokerto]]
[[en:Mojokerto]]
[[fa:موجوکرتو]]
[[fr:Mojokerto]]
[[id:Kota Mojokerto]]
527

besutan