2013: Béda antara owahan

13 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké szl:2013
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowah mzn:۲۰۱۳ dadi mzn:۲۰۱۳ (میلادی))
c (r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké szl:2013)
[[sv:2013]]
[[sw:2013]]
[[szl:2013]]
[[ta:2013]]
[[te:2013]]
60.762

besutan