Wong Karo: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Ngowah id:Suku Karo dadi id:Suku Batak Karo
c (JV06Doni Dwi Hartanto mindhahaken kaca Suku Karo (Wong Karo) dhumateng Suku Karo: Jeneng Suku Bangsa)
c (r2.7.2) (Bot: Ngowah id:Suku Karo dadi id:Suku Batak Karo)
[[en:Karo people (Indonesia)]]
[[fr:Batak Karo]]
[[id:Suku Batak Karo]]
[[ms:Karo]]
3.645

besutan