Skopje: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké yi:סקאפיע
c (Bot: Nambahaké pa:ਸਕੋਪੀਏ)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké yi:סקאפיע)
[[war:Skopje]]
[[wo:Skopje]]
[[yi:סקאפיע]]
[[yo:Skopje]]
[[zh:斯科普里]]
9.872

besutan