Gènus: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké war:Genus
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké war:Genus)
[[vls:Geslacht (biologie)]]
[[wa:Djinre (biyolodjeye)]]
[[war:Genus]]
[[yi:מין (ביאלאגיע)]]
[[zh:属 (生物)]]
61.527

besutan