Kali Oder: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowah lv:Odra dadi lv:Odera
c (Bot: Nambahaké uz:Odra)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah lv:Odra dadi lv:Odera)
[[lmo:Oder]]
[[lt:Odra]]
[[lv:OdraOdera]]
[[mk:Одра]]
[[mr:ओडर नदी]]
60.584

besutan