2012: Béda antara owahan

13 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké szl:2012 (deleted)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké szl:2012)
c (Bot: Nyingkiraké szl:2012 (deleted))
[[sv:2012]]
[[sw:2012]]
[[szl:2012]]
[[ta:2012]]
[[te:2012]]
32.744

besutan