607: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké is:607
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké ga:607, rue:607)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké is:607)
[[id:607]]
[[io:607]]
[[is:607]]
[[it:607]]
[[ja:607年]]
2.824

besutan