1060-an: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké is:1061-1070
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké zh:1060年代)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké is:1061-1070)
[[id:1060-an]]
[[io:1060a yari]]
[[is:1061-1070]]
[[it:Anni 1060]]
[[ja:1060年代]]
2.824

besutan