Taksonomi (biologi): Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowah en:Taxonomy dadi en:Taxonomy (biology)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké war:Taxonomiya)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah en:Taxonomy dadi en:Taxonomy (biology))
[[de:Taxonomie]]
[[el:Ταξινομία]]
[[en:Taxonomy (biology)]]
[[eo:Taksonomio]]
[[es:Taxonomía]]
62.379

besutan