Tetanèn: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
c
c (Suntingan 118.96.151.131 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning EmausBot)
c (Bot: Ngowahi ne:खेतीne:कृषि)
[[nds:Bueree]]
[[nds-nl:Laandbouw]]
[[ne:खेतीकृषि]]
[[new:बुँज्या]]
[[nl:Landbouw]]
32.744

besutan