Asem jawa: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké pa:ਇਮਲੀ
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké ko:타마린드)
c (Bot: Nambahaké pa:ਇਮਲੀ)
[[nl:Tamarinde]]
[[oc:Tamarind]]
[[pa:ਇਮਲੀ]]
[[pam:Sampaluk]]
[[pl:Tamaryndowiec indyjski]]
32.744

besutan