Tembung kriya: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké pa:ਕਿਰਿਆ
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké eml:Vêreb)
c (Bot: Nambahaké pa:ਕਿਰਿਆ)
[[oc:Vèrbe]]
[[os:Мивдисæг]]
[[pa:ਕਿਰਿਆ]]
[[pl:Czasownik]]
[[pnb:کرپا (گریمر)]]
32.744

besutan