Banjarsari, Kutha Surakarta: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
id:
c (Kecamatan Banjarsari, Surakarta dipun-alihaken menyang Banjarsari, Surakarta: konsistènsi)
c (id:)
 
[[Category:Surakarta]]
 
[[id:Banjarsari, Surakarta]]