Pasar Kliwon, Kutha Surakarta: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
id:
c (Kecamatan Pasar Kliwon, Surakarta dipun-alihaken menyang Pasar Kliwon, Surakarta: konsistènsi)
c (id:)
 
[[Category:Surakarta]]
 
[[id:Pasar Kliwon, Surakarta]]