1050-an: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké is:1051-1060
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1050-e)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké is:1051-1060)
[[id:1050-an]]
[[io:1050a yari]]
[[is:1051-1060]]
[[it:Anni 1050]]
[[ja:1050年代]]
2.824

besutan