Urea: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké mn:Шүвтэр
c (r2.7.1) (bot Menambah: el:Ουρία)
c (Bot: Nambahaké mn:Шүвтэр)
[[lv:Karbamīds]]
[[mk:Уреа]]
[[mn:Шүвтэр]]
[[ms:Urea]]
[[nds:Miegstoff]]
32.744

besutan