Werna wèb: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Werna wèb''' yakuwi werna-werna kang dipigunakaké jroning ngrancang kaca [[wèb]], lan uga cara [[ndèskripsèkaké]] lan [[spesifikasi]] saka werna-werna kasebut.
 
Perancang wèb duwé kabébasan jroning milih werna kang bakal digunakaké kanggo èlemèn-èlemèn dokumen wèbé. Werna-werna kang dimaksud bisa dispesifikasèkaké nganggo triplet [[RGB]] jroning format [[heksadesimal]] (disebut uga minangka triplet heksadesimal). Cara liya yakuwi kanthi ngarujuk werna-werna kasebut nganggo jenengé jroning [[basa Inggris]], nanging cara iki mung wates kanggo werna kang wis dikenal utawa dirumusaké. Kanggo variasi-variasi werna liya umumé dipigunakaké [[piranti lunak]] grafik utawa [[perkakas werna]]. Ing sisih tengen iki conto sawijining palet werna kang dumadi saka [[2048]] werna.
 
== Jroning HTML ==