Kasus datif: Béda antara owahan

35 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké be:Давальны склон
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké bar:Dativ)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké be:Давальны склон)
[[an:Dativo]]
[[bar:Dativ]]
[[be:Давальны склон]]
[[bg:Дателен падеж]]
[[br:Troad dativel]]
60.799

besutan