Selena Gomez: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
}}
 
'''Selena Marie Gomez''' [[22]] [[Juli]] [[1992]] ({{lahirmati|[[Grand Prairie]], [[Texas]], [[Amérika Sarékat]]|22|7|1992}}) yaiku panjenengané dadi [[penyanyi]], [[rapper]], [[penari]], [[panulis lagu]], lan [[aktris]] Amérika Sarékat kang misuwur minangka ndhuweni lakon jroning serial [[Disney]] [[Wizards of Waverly Place]]
 
== Karier ==
Naraguna anonim