K12: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké zh:K12峰
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké en:K12; panggantèn kosmètik)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké zh:K12峰)
[[ru:К12]]
[[uk:К12]]
[[zh:K12峰]]
2.031

besutan