Kabupatèn Gunungkidul: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
c (Wagino 20100516 mindhahaken kaca Kabupatèn Gunungkidul dhumateng Kabupatèn Gunung Kidul langkung pangalihan)
[[en:Gunung Kidul Regency]]
[[fr:Kabupaten de Gunung Kidul]]
[[id:Kabupaten GunungkidulGunung Kidul]]
[[ms:Kabupaten Gunung Kidul]]
61.848

besutan