2013: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké tg:2013
c (r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké szl:2013)
c (Bot: Nambahaké tg:2013)
[[ta:2013]]
[[te:2013]]
[[tg:2013]]
[[th:พ.ศ. 2556]]
[[tk:2013]]
32.744

besutan