Kunir putih: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| synonyms = ''Kaempferia longa'' <small>Jacq. (1798).</small>
}}
'''Kunir putih''' (''Kaempferia rotunda'' L.) yaiku sawijining jinis [[rempah-rempah]] [[rimpang]] kang isih duwe hubungan kerabat karo [[kencur]]. ananging beda karo kencur kang akeh digunaake dadi bumubumbu masakan, kunir putih luwih khusus digunaake kanggo khasiat kasihatan, sakliyane iku marga godhonge kang apik, kunir putih uga digunake dadi tanduran hias.
bu masakan, kunir putih luwih khusus digunaake kanggo khasiat kasihatan, sakliyane iku marga godhonge kang apik, kunir putih uga digunake dadi tqnduran hias.
 
[[Kategori:Rempah-rempah]]
586

besutan