Korsika: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké pa:ਕਾਰਸਿਕਾ
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowah sco:Corsica dadi sco:Corsicae)
c (Bot: Nambahaké pa:ਕਾਰਸਿਕਾ)
[[oc:Corsega]]
[[os:Корсикæ]]
[[pa:ਕਾਰਸਿਕਾ]]
[[pam:Corsica]]
[[pl:Korsyka]]
32.744

besutan