Mayotte: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké pa:ਮੈਯੋਤ
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké frr:Mayotte)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké pa:ਮੈਯੋਤ)
[[nso:Mayotte]]
[[oc:Maiòta]]
[[pa:ਮੈਯੋਤ]]
[[pl:Majotta]]
[[pms:Mayotte]]
3.733

besutan